Видеорегистратор в колата

видеорегистратор в колата

Видеорегистратор в колата е чудесен ъпгрейд на вашия автомобил. Видеорегистраторите добавят чувство на спокойствие, докато сте на път. Те са допълнителен чифт цифрови очи, работещи като свидетел, ако някога попаднете в инцидент на пътя.

Полезни са и за други неща. Някои автомобилни застрахователни компании предлагат отстъпки от вашата премия, ако имате инсталирана камера. Като алтернатива, те могат да се използват за докладване на нарушения на моторно превозно средство. Или просто за допълнително доказателство на пътя.

Напоследък все повече водачи монтират видеорегистратор в колата на челното, а понякога и на задното стъкло.

Тук идва въпросът защо го правят – просто е модерно или има някаква полза от тях?

Отговорът е: и двете!

Освен че стават популярни сред родните водачи, видеорегистраторите имат предимства, които не можем да получим никъде другаде. Най-големият плюс е, че при ПТП, в което сте участник, ще разполагате с кадри на случилото се.

Видеорегистраторите вече са с отлично качество на картината, за разлика от преди години. На всеки запис можем да видим регистрационен номер на автомобил, пътен знак, дори и дали пешеходецът се е огледал, преди да пресече.

Вашите кадри могат да бъдат и доказателства за случайно заснети ПТП-та или издирвани автомобили. Изследвания показват, че щом сте сложили видеорегистратор на автомобила си, вашето поведение на пътя се подобрява значително.

За предимство можем да считаме и някои модели, които имат GPS сигнал и в случай на авария или кражба на автомобил, може да се даде точна информация за локацията.

Полезно за автомобила